Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Café Welkom

+ Google Maps
Stationstraat 57
Alphen, Noort-Brabant 5131BM
0135081482 cafezaalwelkom.nl

juni 2020

Toertocht 2.0

28 juni| 10:00 - 16:00
Café Welkom, Stationstraat 57
Alphen, Noort-Brabant 5131BM
+ Google Maps

Op zondag 28 juni organiseert Stichting ERBIJ , toertocht 2.0. Stichting ERBIJ organiseert maandelijks een activiteit voor mensen met een beperking. Een maal per 2 jaar organiseren wij een groot evenement waar iedereen aan kan meedoen. Dit jaar gaan we wandelen en fietsen. We zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen. We hebben genoeg vrijwilligers om deze dag te laten slagen. Ook zorgen we voor rolstoelfietsen of site by site fietsen, tandems etc. We halen ook eigen aangepaste fietsen op…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!