Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

dienstencentrum t weegje

+ Google Maps
weegje 1
's-Gravendeel, Zuid-Holland 3295CT Nederland

juni 2020

LET OP VERZET: Danstest

6 juni| 13:00 - 17:00
dienstencentrum t weegje, weegje 1
's-Gravendeel, Zuid-Holland 3295CT Nederland
+ Google Maps

IVM COVID-19 is de danstest verzet naar 24 oktober. Dan zal stichting rolstoeldansen Ago Quod Ago de jaarlijkse danstest alsnog organiseren. Tijdens deze danstest, waar een deskundige jury aanwezig is, laten we zien wat we afgelopen dansseizoen aan dansen hebben geleerd. Serieus, gezellig maar ook feestelijk wordt zo het dansseizoen afgesloten.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!