Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

DVV Delft

+ Google Maps
Kerkpolderweg 12
Delft, Zuid-Holland 2625 EB Nederland

mei 2020

LET OP VERZET: DVV Delft Vinyldesign G-toernooi

23 mei| 10:00 - 16:30
DVV Delft, Kerkpolderweg 12
Delft, Zuid-Holland 2625 EB Nederland
+ Google Maps

IVM de COVID-19 uitbraak is het DVV DELFT VINYLDESIGN G-toernooi VERZET naar zaterdag 22 augustus! Op zaterdag 23 mei 2020 organiseert de G-afdeling van DVV Delft voor de 8 ste keer het DVV Delft Vinyldesign G- voetbaltoernooi. Het wordt het grootste toernooi dat DVV Delft ooit gaat organiseren. Er doen maar liefst 32 G-teams mee. Negen jaar geleden is DVV Delft begonnen met voetbal aan te bieden aan mensen met een geestelijke of lichamelijke handicap. Inmiddels is door het enthousiasme…

Meer weten »

augustus 2020

LET OP GEANNULEERD: DVV Delft Vinyldesign G-toernooi

22 augustus| 10:00 - 16:30
DVV Delft, Kerkpolderweg 12
Delft, Zuid-Holland 2625 EB Nederland
+ Google Maps

IVM COVID-19 heeft de organisatie van DVV Delft Vinyldesign G-Toernooi toch besloten het toernooi AF TE LASSEN en te verzetten naar 2021! Wordt tzt vervolgd! Op zaterdag 22 augustus organiseert de G-afdeling van DVV Delft voor de 8 ste keer het DVV Delft Vinyldesign G- voetbaltoernooi. Het wordt het grootste toernooi dat DVV Delft ooit gaat organiseren. Er doen maar liefst 32 G-teams mee. Negen jaar geleden is DVV Delft begonnen met voetbal aan te bieden aan mensen met een…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!