Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Gemeenschapshuis De Binger

+ Google Maps
Alexanderplein 2
Meijel, Limburg 5768 BE Nederland
077 4661868 www.dnbinger.nl

juli 2020

Bijzonder Mobiel 4 Daagse

14 juli| 10:30 - 17 juli| 17:00
Gemeenschapshuis De Binger, Alexanderplein 2
Meijel, Limburg 5768 BE Nederland
+ Google Maps

Vanwege doorslaand succes in 2019, krijgt de Bijzonder Mobiel 4 Daagse (BM4D) dit jaar een vervolg. Dit jaar is de datum dinsdag 14 t/m vrijdag 17 juli. Het evenement is bedoeld voor mensen die gebruik maken van een aangepast vervoermiddel, of dat nu is met een handbike, ligfiets, scootmobiel, aankoppelfiets, met of zonder elektrische trapondersteuning. Begeleider(s) zijn van harte welkom. De organisatie hoopt dat deelnemers hun grenzen verleggen, net iets vaker buiten komen, weer eens andere mensen spreken en net…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!