Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

MLTC

+ Google Maps
Koedijkslanden 2
Meppel, 7944 PA

maart 2020

23e Noordelijk Open  8-10 maart 2020

8 maart| 10:00 - 10 maart| 22:00
MLTC, Koedijkslanden 2
Meppel, 7944 PA
+ Google Maps

In het weekend van 8-10 maart organiseert Stichting TOP SPIN in samenwerking met MLTC het 23e Noordelijk Open, ranglijsttoernooi voor rolstoeltennissers. Deelnemers uit geheel Nederland strijden dan om de punten van de Nationale ranglijst . Wedstrijden worden in alle categorieën gespeeld. Voorafgaande aan het toernooi is er samen met Sport Drenthe het project Klas op Wielen. Hier gaan kinderen van de basisschool ervaren hoe het is te sporten met een lichamelijke beperking.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!