Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Optisport Sportboulevard Dordrecht

+ Google Maps
Fanny Blankers-Koenweg 10
Dordrecht, Nederland 3318 AX Nederland
078-7111600 https://optisport.nl/locaties/dordrecht

oktober 2020

(De Boer) A-judo toernooi Zuid-Holland

31 oktober| 09:30 - 16:00
Optisport Sportboulevard Dordrecht, Fanny Blankers-Koenweg 10
Dordrecht, Nederland 3318 AX Nederland
+ Google Maps

Zaterdag 31 oktober staat de Sport boulevard in Dordrecht in het teken van het A-judo toernooi 2020. Judobond district Zuid-Holland organiseert die dag samen met haar sponsors een judotoernooi voor kinderen en volwassenen met een beperking. Judo is bij uitstek een sport die goed aan te passen is aan de sporter met een beperking. Zowel voor een lichamelijke-, visuele- ,verstandelijke- of auditieve beperking. Bij aangepast judo houdt niet alleen de sport zelf rekening met de sporter, maar de judoka’s ook…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!