Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

PH Almelo

+ Google Maps
Veenelandenweg 34
Almelo, Overijssel 7608 HB Nederland
0546-862775 www.phalmelo.nl

september 2020

Clinic Framevoetbal bij voetbalvereniging PH Almelo

24 september| 17:00 - 18:00
PH Almelo, Veenelandenweg 34
Almelo, Overijssel 7608 HB Nederland
+ Google Maps

In samenwerking met de KNVB en met ondersteuning van Heracles Almelo gaat sv PH Almelo een nieuwe vorm van voetbal aanbieden. Het Frame-voetbal! Frame-voetbal is voor kinderen en volwassenen die in het dagelijkse leven met een rollator lopen of zich me krukken voortbewegen, maar wel met een Frame kunnen voortbewegen. De sport wordt echter niet met twee elftallen gespeeld, maar in een 4-tegen-4 variant. Naast het feit dat Frame-voetbal zeer geschikt is om bijvoorbeeld de conditie te verbeteren. Vergroot je…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!