Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Sportcentrum Valkenhuizen

september 2020

BUSHi Open

12 september| 09:00 - 17:30
Sportcentrum Valkenhuizen, Beukenlaan 15
Arnhem, 6823 MA Nederland
+ Google Maps

Op zaterdag 12 september 2020 organiseert BUSHi Arnhem in sporthal Valkenhuizen in Arnhem voor de derde keer het BUSHi Open judotoernooi. Wij organiseren dit toernooi voor wedstrijdjudoka’s en voor judoka’s met een handicap. Deze kinderen zijn actief binnen diverse verenigingen en instellingen in Nederland. Gezien de unieke sfeer, het enthousiasme en de goede naam die BUSHi Open heeft opgebouwd, verwachten we wederom veel inschrijvingen van aangepast en reguliere judoka’s. Wij verwachten in totaal 700 deelnemers aan ons toernooi, waarvan circa…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!