Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Sportpark De Dem

+ Google Maps
Demstraat 13
Hoensbroek, 6431 TC

juni 2020

LET OP GEANNULEERD: G(enieten) – Voetbaltoernooi

13 juni| 10:00 - 17:00
Sportpark De Dem, Demstraat 13
Hoensbroek, 6431 TC
+ Google Maps

IVM COVID-19 is het G(enieten) VOETBALTOERNOOI helaas AFGELAST Op zaterdag 13 juni organiseert voetbalvereniging EHC (Emma Hoensbroek Combinatie) uit Hoensbroek een gehandicaptenvoetbal toernooi. In de volksmond worden deze toernooien G-toernooien genoemd maar bij EHC noemen ze het Genieten-toernooi. En dat is ook wat de bezoekers laten doen, namelijk genieten. Op die dag ontvangt de verenging meer dan 400 spelers met een beperking uit zowel België, Duitsland en Nederland. Spelers die er al eens geweest zijn, weten dat dit het best…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!