Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Sportpark Rozenoord

+ Google Maps
Olympialaan 51
BERGEN OP ZOOM, Noord-Brabant 4624 VA Nederland
0164 240 613 https://www.moc17.nl/

juni 2020

LET OP GEANNULEERD: Jubileumtoernooi 25 jaar G-voetbal bij MOC ‘17

13 juni| 10:00 - 17:00
Sportpark Rozenoord, Olympialaan 51
BERGEN OP ZOOM, Noord-Brabant 4624 VA Nederland
+ Google Maps

IVM COVID-19 is het jubileumtoernooi van MOC'17 helaas AFGELAST. Alweer 25 jaar geleden is de familieclub MOC ‘17 gestart om voetballiefhebbers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de mogelijkheid te geven om te voetballen bij deze club. Dit initiatief is een groot succes geworden. Het G-voetbal is volledig ingeburgerd binnen MOC ’17. Daar zijn ze bij MOC ‘17 natuurlijk erg trots op. Er zijn momenteel 2 G-teams actief binnen deze vereniging. Alle lof naar het kader, de trainers en leiders…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!