Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Sv Olympia ’25

+ Google Maps
Kininelaantje 11
Hilversum, Noord-Holland 1216 BZ Nederland
0356214315 www.svolympia25.nl

juni 2020

LET OP GEANNULEERD: Sportdag speciaal onderwijs Hilversum

16 juni| 09:00 - 14:00
Sv Olympia ’25, Kininelaantje 11
Hilversum, Noord-Holland 1216 BZ Nederland

Helaas wegens CORONA is deze Sportdag geannuleerd. Op dinsdag 16 juni organiseert Team Sportservice ’t Gooi een sportdag voor kinderen tussen de 12 en 19 jaar oud uit het speciaal onderwijs. Dit gaat om leerlingen met een verstandelijke beperking of een stoornis in het autisme spectrum. Tijdens deze sportdag kunnen de leerlingen kennismaken met verschillende sporten. Verenigingen uit de regio die een aanbod hebben voor deze doelgroep wordt gevraagd om clinics van ongeveer circa 45 minuten te geven. De leerlingen…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!