Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

TTV Alexandria’66

+ Google Maps
Tattistraat 23-25
Rotterdam, Zuid - Holland 3066 CE Nederland
0102024618 www.ttv-a66.nl

augustus 2020

GEANNULEERD: Rolstoeltafeltennisclinic 

17 augustus| 09:30 - 20 augustus| 17:30
TTV Alexandria’66, Tattistraat 23-25
Rotterdam, Zuid - Holland 3066 CE Nederland
+ Google Maps

IVM COVID-19 heeft de organisatie helaas moeten beslissen om de rolstoeltafeltennisclinic af te lassen. Deze training zou onder leiding staan van de gerenommeerde rolstoeltafeltennistrainer Charly Weber, oud Olympisch Kampioen. Charly zal de deelnemers alles proberen bij te brengen wat het rolstoeltafeltennis inhoudt. Tactiek, techniek etc. Het doel is om iedereen wat bij te brengen zodat je deze tips kunt gaan toepassen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!