Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Ttv. Never Despair op de 1 e verdieping

+ Google Maps
Eerste Rompert 9
's Hertogenbosch, Noord-Brabant 5233 EA Nederland

april 2020

LET OP GEANNULEERD: RRT/NBr toernooien voor aangepaste sporten

19 april| 10:00 - 16:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 22 maart 2020 at 10:00

One event on 19 april 2020 at 10:00

Ttv. Never Despair op de 1 e verdieping, Eerste Rompert 9
's Hertogenbosch, Noord-Brabant 5233 EA Nederland
+ Google Maps

IVM COVID-19 zijn allen wedstrijden helaas AFGELAST. Op zondag 10 november 2019 organiseert de stichting RRT/NBr haar 1e van de 5 recreatieve toernooien in 2019-20 die gespeeld wordt in de zaal van Never Despair te ’s-Hertogenbosch. Wij organiseren deze toernooien om de tafeltennissport voor de parasporters in de regio te promoten. Wij verwachten tussen de 30 à 40 deelnemers die in de klasse 2 t/m 6 worden ingedeeld en waarvoor per klasse 3 medailles beschikbaar zijn. Op zondag 8 december…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!