Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Voorzieningenhart De Ster

+ Google Maps
Queenstraat 37b1
Lent, 6663 HA

juli 2019

X-Toppers

16 juli 2019| 13:00 - 19 juli 2019| 17:00
Voorzieningenhart De Ster, Queenstraat 37b1
Lent, 6663 HA
+ Google Maps

Van 16 juli tot en met 19 juli vind wederom de Nijmeegse Vierdaagse plaats. Ook dit jaar doen de X- Toppers al weer mee, voor de 9 e keer. De X-Toppers is een wandelproject dat het mogelijk maakt voor mensen met een beperking de Nijmeegse Vierdaagse te lopen onder begeleiding van buddy’s en door het aanbieden van een compleet arrangement. Accommodatie, vervoer, catering, medische verzorging, georganiseerde pauzeplaatsen, overal wordt voor gezorgd. In het voorbereidingstraject worden er ook groepstrainingen georganiseerd onder…

Meer weten »

juli 2020

LET OP GEANNULEERD: X-Toppers Nijmeegse Vierdaagse

20 juli| 14:00 - 24 juli| 17:00
Voorzieningenhart De Ster, Queenstraat 37b1
Lent, 6663 HA
+ Google Maps

IVM COVID-19 is de organisatie van Nijmeegse Vierdaagse voor de X Toppers helaas genoodzaakt het evenement af te lassen. De X-Toppers is een wandelproject dat het mogelijk maakt voor mensen met een beperking de Nijmeegse Vierdaagse te lopen onder begeleiding van buddy’s en door het aanbieden van een compleet arrangement. Accommodatie, vervoer, catering, medische verzorging, georganiseerde pauzeplaatsen, overal wordt voor gezorgd. Normaal gesproken worden in het voorbereidingstraject worden er ook groepstrainingen georganiseerd onder begeleiding van een groepsleider en buddy’s.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!