Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Warnsveldse Boys

+ Google Maps
Veldesebosweg 30
Warnsveld, Gelderland 7231 DW

oktober 2020

Herfsteditie Buddy Obstacle Run Bronckhorst

4 oktober| 09:15 - 16:30
Warnsveldse Boys, Veldesebosweg 30
Warnsveld, Gelderland 7231 DW
+ Google Maps

In een prachtig natuurgebied nabij Zutphen, waar bos en water samenkomen, ligt het parcours van de Buddy Obstacle Run. In de schaduw van de bomen rijzen uiteenlopende hindernissen op, van klein en natuurlijk tot grotesk gebouwd en uitdagend. De start en finish van het evenement zijn gelokaliseerd op het terrein van Camping Jena te Hummelo (gemeente Bronckhorst) met de nodige voorzieningen zoals kleedkamers en toiletten, maar ook verwennerij voor de inwendige mens en bruisend vermaak en gezelligheid met muziek, kraampjes…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!