Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Belangenvereniging van de BVKM

033 285 01 34||www.bvkm.nl

september 2020

De Negende Sportdag van de BVKM

19 september| 12:00 - 18:00
Atletiekvereniging Altis, Schothorsterlaan 78
Amersfoort, 3822 NB Nederland
+ Google Maps

De BVKM staat voor De Belangenvereniging van Kleine Mensen. De vereniging biedt ondersteuning en informatie aan mensen van een korte lengte en hun gezinnen. De vereniging biedt sociale contacten, ouderlijke en medische ondersteuning en is actief op sportgebied. Voor de negende keer op rij organiseert de sportcommissie van de BVKM een landelijke sportdag voor kleine mensen. Op deze dag vinden ere verschillende clinics plaats met onder andere Badminton, Boccia, Atletiek en Voetbal. Door de corona crisis hebben we helaas niet…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!