Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Bushi

september 2020

Let op: Geannuleerd BUSHi Open

12 september| 09:00 - 17:30
Sportcentrum Valkenhuizen, Beukenlaan 15
Arnhem, 6823 MA Nederland
+ Google Maps

Helaas wegens COVID-19 is het BUSHi Open dit jaar geannuleerd. Op zaterdag 12 september 2020 zou het BUSHi Open judotoernooi in Arnhem in sporthal Valkenhuizen voor de derde keer georganiseerd worden. Een toernooi voor wedstrijdjudoka’s en voor judoka’s met een handicap. Deze kinderen zijn actief binnen diverse verenigingen en instellingen in Nederland.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!