Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

FC Oda

www.fcoda.nl

mei 2020

LET OP GEANNULEERD: FC Oda G-Toernooi 2020

21 mei| 09:30 - 16:00
Sportpark de Bosakker, Vrakkerveld 5
Weert, Limburg 6002 AZ
+ Google Maps

IVM COVID-19 is het FC Oda G-Toernooi helaas AFGELAST. Evenals voorgaande jaren organiseert FC Oda op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, haar jaarlijks G-Voetbal Toernooi voor senioren en jeugdteams uit Nederland, België en Duitsland. De teams spelen ieder 5 wedstrijden in toernooivorm en worden ingedeeld in hun eigen klasse. Tijdens het toernooi is er voor iedere speler het doelwandschieten om zo de topscoorder van het toernooi te worden. De eerste wedstrijden starten om 10.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!