Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

RaceRunning Nederland

020-44 44 690||www.racerunning.nl

september 2020

Regiocompetitie Dirk Kuyt Foundation

13 september| 08:00 - 17:00
HAAG Atletiek, Laan van Poot 353A
Den Haag, Zuid - Holland 2566 DA Nederland

Onder voorbehoud van de situatie - kan er worden deelgenomen aan de Dirk Kuyt Regiocompetitie voor RaceRunners! In samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation, RaceRunning NL en een betrokken ouder zijn er drie data georganiseerd waarop kan worden deelgenomen: Helaas wegens Corona geannuleerd. Zaterdag 28 maart bij Leiden Atletiek – https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/32913/ Helaas wegens Corona geannuleerd. Zondag 14 juni bij Rotterdam Atletiek – Zondag 13 september bij HAAG Atletiek. 0nder voorbehoud van de situatie. Deelnemen kost €3,50 per atleet en er…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!