Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Stichting Brabant Danst

www.worldcupwheelchairdancesport.com

augustus 2020

LET OP GEANNULEERD: World Cup en Open NK Rolstoeldansen

28 augustus| 10:00 - 30 augustus| 16:00
Laco Sportcentrum Cuijk, St. Annastraat 1
Cuijk, Noord-Brabant 5431 AB Nederland
+ Google Maps

HELAAS is IVM COVID-19 deze WORLD CUP & OPEN NK ROLSTOELDANS verzet naar 2 t/m 5 april 2021! Deze WORLD CUP & OPEN NK ROLSTOELDANS wordt georganiseerd Stichting Brabant Danst de World Cup en Open NK Rolstoeldansen tijdens het Holland Dans Spektakel in Cuijk. Zo'n 350 dansparen en 50 solo dansers uit meer dan 20 verschillende landen nemen er aan deel. Naast rolstoeldansen worden er tijdens het Holland Dans Spektakel ook wedstrijden voor Hip Hop en stijldansen uitgeschreven. Een van…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!