Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

VPG De Vrije Teugel

0226-314757||www.vpg-devrijeteugel.nl

oktober 2020

Regio wedstrijd  (paardrijden gehandicapten)

25 oktober| 09:30 - 17:30
Manege Waarland, Nieuwboerweg 12
Waarland, 1738BB,
+ Google Maps

Elk jaar organiseren een aantal verenigingen uit Noord-Holland, onderlinge wedstrijden paardrijden. Deze keer is de manege Waarland ons onderkomen. Er wordt vooraf gekeken welke ruiters meedoen. Hiervan is bij de organisatie bekend op welk niveau men tegen elkaar kan gaan rijden. 3 à 4 startlijsten (niveau) worden samengesteld. Ieder met gelijkwaardige tegenstanders en gelijke kansen. De jury bepaalt door puntenverdeling, hoe men gereden heeft. Uiteindelijk verdienen zij allemaal een mooie prijs. Het gaat om het plezier en elkaar weer eens…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!