Vierde editie Brownies&downieS Sportdag 2020

Op zondag 26 januari vond onze vierde Sportdag voor alle vestigingen van Brownies&downieS plaats in de mooie sportcampus Zuiderpark in Den Haag. 32 vestigingen, met meer dan 500 sporters, vanuit het hele land verzamelden zich om te komen sporten en genieten van een gezellige middag.

Na een spetterende warming-up en het openingswoord van presentator Carlos Platier Luna gingen alle teams naar de verschillende zalen waar ze konden meedoen met voetbal, basketbal, beachvolleybal, judo en dans. We hadden dit jaar meerdere verrassingen voor de deelnemers, waarbij Dirk Kuyt uiteraard bij alle sporten langskwam en actief meedeed.  Maar ook Famke-Louise aanwezig was om met alle dansers een mooie choreografie te dansen op haar nummer. De dag werd afgesloten in stijl met een geweldig optreden van Juriaan EN iedereen kreeg een teamfoto met Dirk mee naar huis!

Kortom, een topdag met blije gezichten en een heel goed gevoel bij zowel Brownies&downieS als de Dirk Kuyt Foundation. We gaan op voor de 5e editie!

Grote dank gaat uit naar al onze vrijwilligers, studenten, ambassadeurs en overige gasten. Tot volgend jaar!

Bekijk hier de aftermovie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *